Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Következő változat
Előző változat
hu:impressum [2017/09/06 15:29]
Sandor Vamos létrehozva
hu:impressum [2020/01/13 14:02] (aktuális)
Sandor Vamos
Sor 1: Sor 1:
-Impressum+====== Impresszum ====== 
 + 
 + 
 +Jó ideig kerestem olyan oldalt az Arduino-ról,​ ahol egy helyen megtaláltam volna mindent, de hiába - persze biztos, hogy milliónyi ilyen oldal van, csak én nem találtam meg ezeket; mindegy. Szóval inkább úgy határoztam,​ írok egyet, ahonnan a kiagyalt projektjeimhez gyorsan össze tudom ollózni a megoldásokat. Ehhez kapóra jött a régi oldalam, mely szinte kizárólag a Simatic-ról szólt. Megkíséreltem összegyúrni a kettőt, és a Dokuwiki formátumába belepasszítani. Egyelőre ez jött össze, de dolgozok még rajta. 
 + 
 +Az oldalhoz tervezek egy Facebook csoportot is, mely egyelőre nem pörög túlzottan, itt: https://​www.facebook.com/​groups/​131889847534947/​ 
 + 
 +Ha el akar esetleg érni, email-ben itt: sandor.vamos kukac web.de, a Facebookon pedig itt teheti meg: https://​www.facebook.com/​sandor.vamos.96 
 + 
 +===== Szerzői jog ===== 
 + 
 +Ennek az oldalnak (ob121.com) tartalma a [[https://​creativecommons.org/​licenses/​by-sa/​2.5/​hu/​|Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország]] Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. 
 + 
 +Ez dióhéjban összefoglalva:​ Az oldalt egyedül írom, és lehet hogy nem úgy tűnik, de van benne munka. Az oldal publikus, örömmel veszem, ha Önnek segítségére lehetnek az itt leírtak. Ezt a tartalmat nyugodtan felhasználhatja,​ továbbadhatja,​ mindaddig, amíg a felhasználás célja nem üzleti (//​tanulmányok,​ diplomamunkák,​ blogok, stb..//). Ezekben az esetekben az egyetlen megkötésem,​ hogy az információ forrását meg kell neveznie, például így: **forrás: [[https://​www.ob121.com/​doku.php?​id=hu:​start|ob121.com]]**.  
 + 
 +Ha még esetleg azzal is megszán, hogy dob egy e-mailt, vagy az FB csoportban bekommenteli,​ hogy az itt leírtakat hol használta fel, és esetleg meg is köszöni azt, nos, az már ennek a műfajnak a csimorasszója lesz.. 
 + 
 +Amennyiben a felhasználás célja kereskedelmi (//​kereskedelmi forgalomba kerülő könyv, támogatásból készülő tanulmány, céges internetoldal,​..//​),​ kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a fenti csatornák egyikén a további egyeztetés céljából. 
 + 
 +===== Hirdetési felület ===== 
 +Ez ügyben még az utóbbi tíz évben nem keresett meg senki sem, nagyon csodálkoznék (és nyilván örülnék is egyben) ha ez a csoda bekövetkezne. Nyilván olyan hirdetőt várok, akinek az ajánlatai illeszkednek az oldal profiljához (automatizálás,​ ipari rendszerek, techológiák,​...). Az oldalon egyelőre nincs kialakítva hirdetési felület, a Dokuwiki szűkre szabott szabályai szerint azért ezen lehet(ne) módosítani. 
 + 
 + --- //​[[sandor.vamos@web.de|Sandor Vamos]] 2018/10/10 16:34// 
 + 
 +===== Inside info ===== 
 +==== Plugins ==== 
 + 
 +~~INFO:​syntaxplugins~~ 
 + 
 + 
 +  ​