hu:impressum

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

hu:impressum [2017/09/06 15:29]
hu:impressum [2022/04/21 15:01] (aktuális)
Sor 1: Sor 1:
 +====== Impresszum ======
  
 +
 +Jó ideig kerestem olyan oldalt az Arduino-ról, ahol egy helyen megtaláltam volna mindent, de hiába - persze biztos, hogy milliónyi ilyen oldal van, csak én nem találtam meg ezeket; mindegy. Szóval inkább úgy határoztam, írok egyet, ahonnan a kiagyalt projektjeimhez gyorsan össze tudom ollózni a megoldásokat. Ehhez kapóra jött a régi oldalam, mely szinte kizárólag a Simatic-ról szólt. Megkíséreltem összegyúrni a kettőt, és a Dokuwiki formátumába belepasszítani. Egyelőre ez jött össze, de dolgozok még rajta.
 +
 +Az oldalhoz tervezek egy Facebook csoportot is, mely egyelőre nem pörög túlzottan, itt: https://www.facebook.com/groups/131889847534947/
 +
 +Ha el akar esetleg érni, email-ben itt: sandor.vamos kukac web.de, a Facebookon pedig itt teheti meg: https://www.facebook.com/sandor.vamos.96
 +
 +===== Szerzői jog =====
 +
 +Ennek az oldalnak (ob121.com) tartalma a [[https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/hu/|Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország]] Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.
 +
 +Ez dióhéjban összefoglalva: Az oldalt egyedül írom, és lehet hogy nem úgy tűnik, de van benne munka. Az oldal publikus, örömmel veszem, ha Önnek segítségére lehetnek az itt leírtak. Ezt a tartalmat nyugodtan felhasználhatja, továbbadhatja, mindaddig, amíg a felhasználás célja nem üzleti (//tanulmányok, diplomamunkák, blogok, stb..//). Ezekben az esetekben az egyetlen megkötésem, hogy az információ forrását meg kell neveznie, például így: **forrás: [[https://www.ob121.com/doku.php?id=hu:start|ob121.com]]**. 
 +
 +Ha még esetleg azzal is megszán, hogy dob egy e-mailt, vagy az FB csoportban bekommenteli, hogy az itt leírtakat hol használta fel, és esetleg meg is köszöni azt, nos, az már ennek a műfajnak a csimorasszója lesz..
 +
 +Amennyiben a felhasználás célja kereskedelmi (//kereskedelmi forgalomba kerülő könyv, támogatásból készülő tanulmány, céges internetoldal,..//), kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a fenti csatornák egyikén a további egyeztetés céljából.
 +
 +===== Hirdetési felület =====
 +Ez ügyben még az utóbbi tíz évben nem keresett meg senki sem, nagyon csodálkoznék (és nyilván örülnék is egyben) ha ez a csoda bekövetkezne. Nyilván olyan hirdetőt várok, akinek az ajánlatai illeszkednek az oldal profiljához (automatizálás, ipari rendszerek, techológiák,...). Az oldalon egyelőre nincs kialakítva hirdetési felület, a Dokuwiki szűkre szabott szabályai szerint azért ezen lehet(ne) módosítani.
 +
 + --- //[[sandor.vamos@web.de|Sandor Vamos]] 2018/10/10 16:34//
 +
 +===== Inside info =====
 +==== Plugins ====
 +
 +~~INFO:syntaxplugins~~
 +
 +
 +