hu:impressum

Impresszum

Jó ideig kerestem olyan oldalt az Arduino-ról, ahol egy helyen megtaláltam volna mindent, de hiába - persze biztos, hogy milliónyi ilyen oldal van, csak én nem találtam meg ezeket; mindegy. Szóval inkább úgy határoztam, írok egyet, ahonnan a kiagyalt projektjeimhez gyorsan össze tudom ollózni a megoldásokat. Ehhez kapóra jött a régi oldalam, mely szinte kizárólag a Simatic-ról szólt. Megkíséreltem összegyúrni a kettőt, és a Dokuwiki formátumába belepasszítani. Egyelőre ez jött össze, de dolgozok még rajta.

Az oldalhoz tervezek egy Facebook csoportot is, mely egyelőre nem pörög túlzottan, itt: https://www.facebook.com/groups/131889847534947/

Ha el akar esetleg érni, email-ben itt: sandor.vamos kukac web.de, a Facebookon pedig itt teheti meg: https://www.facebook.com/sandor.vamos.96

Ennek az oldalnak (ob121.com) tartalma a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.

Ez dióhéjban összefoglalva: Az oldalt egyedül írom, és lehet hogy nem úgy tűnik, de van benne munka. Az oldal publikus, örömmel veszem, ha Önnek segítségére lehetnek az itt leírtak. Ezt a tartalmat nyugodtan felhasználhatja, továbbadhatja, mindaddig, amíg a felhasználás célja nem üzleti (tanulmányok, diplomamunkák, blogok, stb..). Ezekben az esetekben az egyetlen megkötésem, hogy az információ forrását meg kell neveznie, például így: forrás: ob121.com.

Ha még esetleg azzal is megszán, hogy dob egy e-mailt, vagy az FB csoportban bekommenteli, hogy az itt leírtakat hol használta fel, és esetleg meg is köszöni azt, nos, az már ennek a műfajnak a csimorasszója lesz..

Amennyiben a felhasználás célja kereskedelmi (kereskedelmi forgalomba kerülő könyv, támogatásból készülő tanulmány, céges internetoldal,..), kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a fenti csatornák egyikén a további egyeztetés céljából.

Ez ügyben még az utóbbi tíz évben nem keresett meg senki sem, nagyon csodálkoznék (és nyilván örülnék is egyben) ha ez a csoda bekövetkezne. Nyilván olyan hirdetőt várok, akinek az ajánlatai illeszkednek az oldal profiljához (automatizálás, ipari rendszerek, techológiák,…). Az oldalon egyelőre nincs kialakítva hirdetési felület, a Dokuwiki szűkre szabott szabályai szerint azért ezen lehet(ne) módosítani.

Sandor Vamos 2018/10/10 16:34

  • hu/impressum.txt
  • Utolsó módosítás: 2022/04/21 15:01
  • (külső szerkesztés)